hos eleonor

Heej, nu sitter jag och eleonor hemma hos henne och har det myys! Sover här ikväll, najsigt värre. Men nu ska vi ätta på nån film eller nåt, puuuss!


dagen

Heej, kom nyss hem efter att ha gått runt i typ hela stan med Ida, Olivia och Eleonor, hahah har varit så sjuukt mycket flumm också! I slutet nu så gick vi runt as trötta och garvade åt allt och inget, också va vi hungriga också och hade bara 10kr men gick ändå in på ica och blev typ överlyckliga när vi såg typ fem olika gratisprover med mat haha tjockisar jaa! Och nu kom jag nyss hem och pratade precis med Eleonor, drar ut och träffar henne nu! Bloggar senare, puss :)


I love you!

bild

Heeej, sitter i skolan nu och har bild lektion, haha här är lite bilder från nuu :)

godnatt

Halloj, i skolan idag så va det väll som vanligt, hade so prov och det gick hyffsat tror jag.. Efter skolan så åkte jag till Erik och träffade han och kom hem därifrån  för en timme sen kanske :) Och just nu så ligger jag och pratar i telefon med finaste erik! Är galet trött nu så ska snart sova, vi hörs imorgon, puss!


onsdag

Heeeej, hihi jag har inte skrivit så ofta på senaste tiden ser jag nu menmen :)  Igår så va jag ju med Erik efter skolan och sen på kvällen så sov han här tills idag och imorse gick jag till skolan som vanligt och bästavän va och hälsade på i skolan också! Sen slutade jag vid fyra och då gick jag hem, städade, pluggade, sov och träning! Är typ galet trött nu så jag ska sov, godnatt.


erik älskar mika, mika älskar erik :D

Heej, nu sitter jag med Erik hemma hos honom! Skriver senare, puss :)

träning

Heeej, kom hem från fotbollen för ett tag sen! Är rätt trött så ska väll snart gå och lägga mig eller nåt. Vi hörs imorgon, puss!


rubrik

Heej, kom väll hem från skolan för ett tag sen! Måste försöka plugga lite nu, galet tråkigt menmen.. Har fotbolls träning ikväll men jag skriver innan det :) puss!


haha jag och Emmy efter idrotten för exakt ett år sen :)

älskar fotboll


söndag

Heej, gick rätt nyss och la mig, är ganska trött så jag ska väll snart sova! Skola imorgon dårah.. segt! Bloggar väll senare eller imorgon, puss :)


text utan bild

Heej, blev väckt av att Ida la sig över mig och satte på musik brevid örat på mig! Inte bästa sättet att vakna upp på precis, haha och jag är alltid så galet sur på morgonen också! Men hon åkte iaf hem vid tolv och så insåg jag hur sjukt stökigt mitt rum va så jag satte igång att städa, dammsög, dammade och slängde en massor haha tror det aldrig varit såhär rent på mitt rum! Sen hade jag match mot bp 1-1 blev det. Och nu har jag nyss duschat och sitter i soffan med Timpa och min kusin Joakim vi ska snart ut o äta med typ några av släckten så jag skriver mer ikväll, puss :)

7 års olycka

Råka klossa en spegel, fml


bästa helgen

Heej, mycket jag har bloggar i helgen då.. Men igår så va jag iaf i skolan först och sen så träffade jag Ida och sen åkte hon med mig och kollade när jag hade fotbollsmatch mot hammarby, slutade 2-2 fast vi va typ 10000gr bättre än dom!  Sen åkte Ida hem till sig och jag till mig och lite senare så mötte jag upp Erik och sen sov han hos mig till idag, galet mysigt! Och nu idag så åkte han hem på dagen och då träffade jag Ida och sen så åkte vi och kollade på hans match och nu kom jag och Ida ganska nyss hem till mig och hon ska slagga här nu och imorgon så har jag match på dagen och sen på kvällen så ska vi typ och äta med farbror, kusiner och några andra i släckten! Galet bra helg iaf, men nu ska jag låta Ida få ha datorn så vi hörs senare, puss! :)


Trött tjej...

home

Tjaa, kom precis hem från Idapida, vi va typ ute, satt vid datorn, skratta o flumma galet mycket haha som vanligt! Lite halvseg dag i skolan idag men jaja :) Wihooo, okej har tråkigt, eller nej det har jag inte typ.. Jaja ska sluta skriva nu heeejdå!


Norrtälje

Heej, nu sitter jag på bussen påväg till bästavän! Haha som vanligt så tycker jag det är tråkigt/jobbigt att blogga från mobilen så jag skriver sen istället :) puss!

JAG ÄLSKAR DIG


...


sovaskolaätaträningsova

Heej, hihi skulle blogga mer igårkväll men somnade vid nio haha trött! Plus att jag försov mig imorse, haha hade ställt väckarn på kl 6 men hade tydligen råkat stängt av den i sömnen eller nåt för pappa väckte mig tio över 7 o ba "har du sovmorgon eller?" men jag hann ändå duscha, sminka mig och platta håret på tjugo minuter så jag hann i vanlig tid till skolan haha! Men kom iaf hem från skolan för ett tag sen, pratade med Ida nyss en timme i telefon fast hennes mobil laddade ur haha, men ska till henne imorgon efter skolan tror jag så det blir braaa! Men ska hjälpa pappa med maten nu men jag bloggar när jag kommer hem från träningen ikväll, eller innan! puss! :D


Haha fiiint.. Saaaaknar!

min dag

Heej, idag efter skolan så gick vi hem till Eleonor och va där och sen åkte jag hem och nu har jag precis varit med pappa och handlat! Måste börja med no läxan nu som är till imorgon, skriver sen :) puss!


hos ellie

Heej, nu sitter jag Eleonor och Sofie hemma hos ellie och ska kolla på film! Har nyss haft hemkunskap haha det va grymt kul, jag eleonor och noah fick skrattanfall ett antal gånger haha! Men nu ska vi sätta igång nån film, skriver när jag kommer hem! puss :)






måndag

Heej, va i skolan idag som vanligt.. Va väll en helt okej dag! Efter skolan så träffade jag Erik men sen va vi båda tvungna att åka till träning. Kom nyss hem från fotbollen nu och ska hoppa in i duschen, sen ska jag sova! Godnatt :)


haha hittade gammal bild på mig och Ida, kanske i fyran haha! ;)

snacka om att vi bjuder på oss själva!

Hahahah, bara några bilder från när vi tog spexfoto och va nördar! Shit va ful man kan va, hahha jaja kul hade vi iaf! :D










MIKA & IDA

Film med små klipp från ungefär 1-2 år sen, hahaha jaa vi gillar att skratta :)
Blev lite hackigt och så men jaja!


homework

Tjaa, sitter just nu och letar runt på internet efter info till läxan som jag sitter och skriver på nu! Går fett långsamt eftersom jag typ börjar göra nåt annat hela tiden men nu ska jag försöka bli klar med dethär så jag skriver mer senare, puss :)


Nuu..


vaken

Godmorgon, eller jag vaknade för typ två timmar sen men har typ bara legat i sängen, kollat film och inte gjort något speciellt! Ska göra mig iordning lite nu och sen måste jag börja med läxor, segt! Hörs senare, puss!


hemma nu

Heej, kom precis hem från Julia, vi hade sjukt kul haha! Typ första kvällen på lääänge som jag inte är sjukt trött nu haha men har rätt tråkigt så ska väll gå och lägga mig ändå. Imorgon måste jag typ plugga, städa, packa och flytta till pappa! Kanske inte direkt den roligaste dagen men så får det bli :) skriver mer imorgon, puss!


Jag tidigare idag!

hejdå

Nu drar jag till Julia, kommer hem ikväll så jag skriver mer då! puss :)


godmorgon

Hej, vaknade för typ en timme sen och har bara tagit det lungt sen dess. Ska göra mig iordning nu och åka med mamma till vällingby city och sen ikväll så ska jag träffa Julia men jag bloggar senare för nu måste jag göra mig iordning lite, puss :)


på tunnelbanan

Hej, sitter på tuben nu påväg till Erik! Hade faktiskt en grymt bra dag i skolan men jag skriver mer när jag kommer hem istället, puss! :D

idag och imorgon

Heej, idag så va jag ju i skolan som vanligt och sen så åkte jag hem och åkte och fixade mitt pass, har även pratat massor i telefon med finaste vännerna Ida och Eleonor! Morgondagen kommer bli awesome tror jag, har skola som vanligt på dagen! Efter lucnhrasten så har vi spex foto, vi ska typ va töntar haha.. Sen har vi matte, fast på våra matte lektioner är det aldrig nån som jobbar nåt utan vi sitter bara och skrattar och prata med vår vikarie (för vi har ännu inte fått nån mattelärare, så vi har haft en vikarie i tre veckor nu) och det är typ vår vikaries sista lektion med oss så vi ska typ bara typ äta godis, chips och onyttigt sånt och sen sista lektionen har vi idrott! Sen så kommer idapida in till Stockholm så åker vi tillsammans ut till Erik och är där :) men nu ska jag och mamma gå och hyra film så vi hörs senare, puss!


bff ♥

fredags

Haha några oseriösa bilder från i fredags på mig och bästavän :)












fotboll

Heej, kom nyss hem från träningen! Är typ helt slut haha, men ska hoppa in i duuschen nu så vi hörs senare eller imorgon, puss :D


onsdag

Heej, kom nyss hem från skolan, första lektionen så hade vi ingen lärare så då satt vi bara och pratade sen hade vi två normala lektioner och sen lunchrast och då gick jag Olivia och Eleonor hem till Olivia och sen när vi kom tillbaks till skolan så hade vi matte, satt och pratade, sjöng, dansade, skrattade och så faast jobbade inte ett ändå tal.. Sen kollade vi typ på film på klassmötet och sen hade vi skolfoto, fick se efterår hur det blev, blev inte nöjd! Så nu så kom jag nyss hem men ska snart tillbaks till skolan för att ha utvecklingssamtal, usch hatar det! Skriver mer senare idag, puss :)


Jag och William nyss innan vi gick från skolan :D

I love you!

Tjaaaa, va i skolan idag! Hade typ bara idrott sen va vi på cosmonova fram till lunch och på luchrasten så va jag Eleonor och Olivia hemma hos mig och efter lunchen hade vi spanska och sen slutade vi! Är sjukt trött just nu haha orkar inte göra nånting, ligger typ bara och kollar runt lite på datorn, men ska väll sätta igång med läxor nu suuuck.. Men vi hörs senare idag, puss :)


haha hade tråkigt på spanska lektionen idag! ;)


hemma nu

Hej, kom hem från skolan nyss men måste fixa lite saker nu så jag bloggar snart! :)


Life At School

Fyra bilder från förra veckan i skolan som jag tagit från Sofia!
I like instagram!



Gotland- på bryggan!

Haha lite fler bilder från gotland igen :D






































VÄNSKAP ♥


länge sen

Heeej, jag kom hem från fotbollslägret i söndags på dagen så har varit hemma i trvå dagar utan att blogga men jag har typ glömt bort bloggen haha :) Men idag så va jag iaf i skolan som vanligt och sen så åkte jag och Erik hem till mig och nu så sitter jag här framför datorn men ska väll snart försöka börja kolla igenom lite läxor! Så vi hörs senare, puss!


Haha idag på mattelektionen :)

fotbollsläger

Heej, va som vanligt i skolan idag och det va faktiskt rätt najs :) Sen kom Ida hit in till Stockholm så nu sitter jag och hon hemma hos mig men jag måste snart dra för jag ska på fotbollsläger över helgen! Galet kul, men kommer nog inte blogg något! Men nu måste vi gå så vi hörs efter helgen, puss :D


Hahaha idag när jag och eleonor satt ute och ritade på bildlektionen ;)

på bussen

Godmorgon, nu sitter jag på bussen påväg till skolan och bloggar från mobilen! Ställde väckarn på kvart över sex igårkväll, imorse så vaknade jag tjugo över sju och har inget minne av att jag stängt av mitt alarm, måste ha gjort det i sömnen typ haha det är ju bra.. Men jag hann iaf göra mig iordning på tio minuter så jag hinner i vanlig tid till skolan :) men nu ska jag gå av bussen, skriver efter skolan. Puss :)

kort inlägg

Heej, mycket jag har bloggat idag, fast näe! Va rätt seg skoldag idag faktiskt, efter skolan åkte jag till Erik och nu så kom jag ganska nyss hem! Ska prata med Eleonor som ringer nu så jag skriver senare, puss :)


skype

Heej, nyss så skypeade jag med William men han va tvungen att dra så nu skypear jag med Matilda istället :D Har inte träffat henne på döläääänge, saknad tjej! Haha sluta skriva nu och prata med henne istället för det är lite jobbigt att skriva och prata samtidigt haha, men vi hörs senare, puss! :)


Haha Matilda, bild bara till diig ;)


just nu



Nu så ligger jag i soffan med datorn framför mig och håller på att skriva på engelska läxan, ska skriva om vad jag gjort under sommaren, vad jag vill öva mer på och typ om jag använt min engelska så det är inte så jobbigt men rätt tråkigt! Men ska försöka bli klar med det nu, puss :)

hemma

Hej, ska ut och köpa halstabletten nu! Är hemma från skolan idag också eftersom jag vaknade typ tjugo gånger inatt med feber och imorse mådde jag inte alls bra men nu så känner jag mig faktiskt lite bättre iaf! Haha, imorse så stog tim och gjorde lunch åt mig som jag kan värma när jag vill, så gulligt! Haha fast det är jätte jobbigt att svälja så det är därför jag ska ut och köpa halstabletter nu, vi hörs senare! puss


Båtresa till gotland!

Här är bilder från båtresan till gotland som jag och andra tagit med Josefines kamera, sjuukt rolig båtresa dit! Dock va hem resan ännu roligare haha, men då tog vi inga bilder. Men här är iaf några som vi tog på ditvägen, puss :)
























rubrik

Hej, nu ligger jag hemma i sängen och lyssnar på musik och drogar te med honung, vill få bort mitt halsont! Det går inge bra, har fortfarande feber, vill bli friskt till imorgon! Idag så har jag legat hemma och vilat, sovit, smsat och.. aa det är väll det som jag har gjort :P Vännerna är så gulliga som ringer och smsar och frågar hur jag mår och att dom saknar en, finaste vännerna man har! :) Skriver kanske senare, puss!


E J S E M


sjuk

Hej, igår så hade jag lite ont i halsen men tränade som vanligt och då blev det ännu värre -.- så imorse när jag vaknade så kunde jag inte svälja eller prata men gick ändå till skolan och va där en halv lektion, kände mig jätte trött och hängig så gick hem och när jag kom hem såg jag att jag även har feber.. Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ska väll försöka sova lite så att jag blir bättre sen, puss!

måndag

heej, kom hem för ett litet tag sen! Va som vanligt i skolan och sen så va jag och Erik hemma hos mig och nu så ska jag snart dra iväg til fotbollsträningen :) men här är fem bilder till ftrån gotland som jag tagait av Sofia! puss



idag

Heej, sitter hemma hos pappa nu! Va ju hemma hos Louise idag och vi hade det jätte kul, pratade om allt möjligt, skrattade sjöng haha och ahde det bra helt enkelt. Sen kom jag hem och packade lite eftersom jag flyttade från mamma till pappa idag, så sen va jag och tim ute här i solna handlade, åkte moppe och lagat middag.. Som jag iförsig tappade på golvet haha så jag fick äta en macka istället :P Nu så sitter jag och tim o ska precis kolla på dexter! aa juste min dator gick typ sönder för ett tag sen så den får väll lämnas in på lagning, och jag har typ inga bilder här på pappas dator så det kommer bli lite tomt med bilder tror jag! Men nu ska jag kolla vidare på tv, hörs sen puss!


söndag

Heej, nu drar jag hem till Louise, skriver mer ikväll! puss :D


bilder

Här är dom flesta bilderna från våra underbara dagar på gotland! Har varit så himla roligt, haha snacka om att har varit så sjukt tröttflummiga på kvällarna och stor del av dagarna också, och det har avrit hur mysigt som helst! Har cyklat runt i visby, ätit glass, badat, gått längsmed stranden, kollat skräckfilmer och gjort en massor av annat kul! Men kanske kommer fler bilder senare men här är några, puss :D








































































































STOCKHOLM

Heej, kom preics hem från klassresan på gotland, vi har haft det så sjuukt kul så det är inte klokt haha! Idag så va vi innen i Visby och påväg hem idag när vi va på båten va det mycket skratt och flumm haha och sen på bussen mycket musik och skratt! Men lägger in bilder från hela resan senare ikväll eller imorgon :D Hörs senare, puss!


Mika & Olivia
Tidigt på morgonen på centralen innna vi åkte i torsdags :)


VI HAR DET BÄST!

Heeej, sitter här på Gotland och har det så sjukt bra! Jag kommer berätta mer och lägga in bilder från resan när jag är hemma, vill inte åka hem imorgon!!! Hinner inte skriva nu, puss :D

gotland

Hej, ska möte Eleonor och Olivia om tio min sen drar vi och möter klassen och ska till gotland! Kommer inte blogga något (kanske nåt mobilinlägg) men kommer hem lördag kväll, hörs då puss :D


RSS 2.0