fotboll

Tjaa, kom nyss hem från fotbolls träningen! Har typ inget att blogga om så jag ska sluta skriva nu, heejdå :D


MikaSofieEdenSofia

höstlov

Heej, jag och Erik vaknade gaanska tidigt imorse och gick typ ut och handlade frukost och sen hem och åt, kollade tv och tog det lungt! Och sen följde jag med honom till pendeltåget och nu så ska jag åka till fotbollsträningen snart så måste börja byta om och så nu, skriver ikväll, puss! :)


Haha, hittade bild på Tim och mig från midsommar 2010


blogg

En blogg som ni borde börja läsa är min kusin Louise och hennes kompis Jennys blogg! Det är två jätte söta tjejer som för det mesta skriver om basket men även om deras vardag! För att komma till deras blogg, klicka HÄR!


hemma

Heej, kom ganska nyss hem från Louise och Elias, hade som vanligt jätte kul! Nu så håller jag på att packa iordning lite eftersom jag flyttar till pappa ikväll men om ett tag så ska jag möta Erik vid tunnelbanan, och han sover hos mig ikväll! Men vi hörs väll antagligen senare, puss :)


Tim och sötaste Elias idag :D

bästavän

Saker förändras, men det gör inte min kärlek till dig!


söndag

Godmorgon, vaknade för ganska länge sen faktiskt.. Vid nio tror jag och sen dess så har jag bara tagit det lungt, har precis klivit ur duschen så jag ska väll börja klä på mig och sminka mig! Lite senare så åker jag till kusinerna för att fira Elias som fyllt 2år och vara med finaste Louise :) Bloggar snart, puss!


nu

Nu ska jag sätta mig i soffan med mamma och Tim för att kolla på film och äta ben&jerry, mys! Tjockisfamilij?? jaa! :) Hörs ikväll, puss!



love it!

twilight fan event

Här är lite bilder från igår! :D


Grymt glaaada ;D


Haha aaw Olivia sötisen, stog och storgrät hela tiden!


när jag inte hade zoomat in, wiiiho!


inzoooooomat!










Eden fick Robert Pattisons autograf!!!!


aaaw


dagen

Heej, som jag skrev förut så va jag hos erik igår till idag och sen mötte jag mamma på stan idag. Vi gick och fikade och handlade lite och nu så kom jag precis hem! Nu ska vi ut och hyra film till ikväll typ :) hörs senare, puss!


NYA VINTERSKOR


lördag

Heeej, igår så bloggade jag inget och det är för att jag första som vanligt va i skolan men sen vid lunch så åkte jag sofie olivia eleonor maja eden och thea till twiligt fan event, kan berätta mer sen och lägga upp bilder! Och efter jag hade varit på det så åkte jag hem till Erik och sov här och nu så vaknade vi för ett litet tag sen! Ska möta mamma i stan vid två och fixa lite saker sen åker jag hem så jag bloggar då, puss! :)

hemma

Heej, kom nyss hem nu! Va faaaktiskt kuul, men nu ska jag tvätta bort all smink sen sova! Godnatt :)

halloween

Tumblr_ltlny5jsdu1qcmibao1_500_large

Tumblr_l6v3wcip0h1qcr8z1o1_500_large

Tumblr_lb9mvgrofc1qephfro1_500_large

Il_430xn.178521151_large

Tumblr_lsgi1zm5gb1qm9j91o1_500_large

Tumblr_laar0jjawr1qc6vgqo1_500_large

Tumblr_lt9p2dkno81qza0fjo1_500_large

2j1armv_large

Tumblr_lb2xpfimcb1qcqdg8o1_400_large

20090109173436

Tumblr_lskt6stm0o1r2v5r9o1_500_large

Tumblr_l9hq0rixzv1qzb7gjo1_500_large

Tumblr_lpwphl3kjy1qcu0w7o1_500_large

5929906099_6077a02c45_b_large

Large-msg-131904098275_large

295904530_hldde0fb_c_large

Tumblr_lamd0hgt2k1qzjtuzo1_500_large

5138043918_221ebb9110_z_large

4064182183_5fff046c6b_z_large

idag

Tjaa, kom ganska nyss hem från skolan och nu gör jag ingenting! Om ett tag så ska jag till emmy med henne och thea och sen efter att vi har varit där så drar vi till skolan för det är tyyyp halloween sak där! Men jag skriver när jag kommer hem istället, puss :)


Miiiika & Emmmmmy

happy

Tjaaa, wiho kom nyss hem från min fotbolls match, det gick feta bra!! Vinst, oh yeah! Hehe.. Men ska ta en dusch nu och sen sova, skriver imorgon puss :D


Haha bild på mig och Idapida från i helgen!


two can keep a secret if one of them is dead

Tumblr_lh6hrjsndv1qhtsdto1_500_large

skola

Heej, kom hem från skolan för en och en halvtimme sen och gick typ hem och la mig och sov ett tag och vaknade nyss, vill somna oooom oh bara sova nu! Men ska åka och spela fotbolls match om lite mer än en timme så då kommer det bara bli jobbigt att vakna sen.. Hörs sen, puss!


Saknar gotland!

godnatt

Heeej, har ganska nyss kollat på desperate housewives så nu ska jag väll börja göra mig iordning för läggdags, vi hörs imorgon! Sovgott :)


lite halvtrött sådär..

lallalaaaa

Heeej, kom hem från Erik nyss.. Eller kom hem för typ två timmar sen men jajaj :) öööhm, heheh vet inte vad jag ska skriva om fast jag vill blogga men det kommer bli fett tråkigt inlägg om jag inte skriver om något speciellt.. Aja kommer inte på något roligt att skriva om såå det får väll bli ett tråkigt inlägg som vanligt då, faast en rolig sak kan jag skriva: jag är fett glad! Okeeej det är jag typ alltid men ändååå. Okej jag är flummig också så jag ska sluta skriva nu flr annars blire knäppt, haha puuuss! :D

     HAHAHA. fiin man va när man va liten då.. fast näe!
     fett duktig på att måla också!

mobilblogg

Heej, hehe jag bloggade inget igår.. Igår så va jag i skolan som vanligt och efter det så träffade jag Erik :D sen så hade jag träning på kvällen och hade inte riktigt tid att blogga sen! Och idag så va jag i skolan ju, rääätt.chill dag ändå. Nu sitter jag på tåget påväg till Erik så jag skriver mer när jag kommer hem ikväll istället, puss :)

skype

Tjaaa, sitter och skypear med William nuu, vi är fett normala.. Fast nä! Jaja det är jobbigt att prata och skriva samtidigt hehe, puss :)


VIDEO

Haha, två videos på när jag ocH Idapida är steenseriösa och dansar idag!



Don't cry over the past, it's gone. Don't stress about the furure, it hasn't arrived. Live in the present and make it beautiful!


dagen

Hejsan, imorse så vaknade jag väll vid elva tiden och sen gjorde mig iordning och sen så kom Ida hit! Vi va hemma hos mig ett tag sen gick vi till solna centrum och kollade runt lite och sen gick vi till skolgården och flummade gaalet, haha kaanske lägger upp video sen! Men måste packa nu för ska flytta till mamma ikväll, puss :)


musik

Heej, idag så åkte jag till kista galleria och träffade Ida och efter det så åkte vi hem till mig och bara tog det galet lungt och nu har jag precis duschat och sitter och lyssnar på musik! Ikväll ska vi typ ut och äta.. Puss :)


hahah hade tyyp ingen bild.. Italien i våras innan vi skulle kolla milan-inter :D


lördag

Heej, kom nyss hem! Vi vaknade typ vid elva idag men nu ska jag äta lunch så jag bloggar senare :) puss!


Jag och Sofie i torsdags ♥

twilight fan event

Heej på er! Jag och Eleonor gick upp kvart i fyra imorse.. Haha snacka om att vi va trötta eftr bara typ 4 timmars sömn, haha men vi kom iaf till hötorget och satte oss i kön, haha Olivia, Thea och Eden som sovit där hela natten för att få vip biljetter åg dögulliga ut när vi gick och hälsade på dom! Oooch dom fick två biljetter var så jag fick Theas andra, sneeela cheyer! men vi tog vanliga biljetter efetrsom vi stod där så jag har två biljetter att ge bort till nån vän. Men vi hann iaf till skolan i god tid, fast har gått runt som en zoombie hela dagen men jaja, värt! Men jag skriver sen, puss :)










Hahaha gaaalet trötta, glada, ofixade cheyer! ;D

hejdå

Nu drar jag till Eleonor, kaaanske bloggar ikväll!
Men annars så skriver jag när jag kommer hem imorgon, puss :)


telefon



Heej, sitter och pratar i telefon nuuu! Ikväll så ska jag åka till eleonor och sover hos henne och det är för att, på fredag så är det ju det där twilight fan event grejen på hovet och det är några i vår klass som ska sova på hötorget i kön nu inatten (biljetterna släpps kl 7 imorgon bitti) för dom första 200 får typ två vip biljetter var, så jag eleonor och sofie ska iiiinte sova på hötorget med vi kommer att få våra kompisar andra biljett, wiiie :D fast vi ska ändp gå dit och ställa oss i kö vid ca kl 5 imorgon bitti, efetrsom det kaaanske blir nåt som går fel med deras biljetter osv, så vi ska ta vanliga biljetter imorgon bitti, och dom är heelt gratis! Så ikväll så ska jag och eleonor gå ut och handla lite frukost och sånt som vi kan ha imorgon bitti när vi sitter i kön och väntar, haha asså kommer faktiskt bli gaalet kul och mysigt! Har tagait fram vinter skor, vinter jacka och allt så att vi inte ska frysa efetrsom vi kommer sitta utom hur så läng! Men nu måste jag oacka iordning lite, puss :)

godmorgon

Hejhej, nu har jag nyss duschat, klätt mig och sminkat mig så nu ska jag bara torka och platta håret och sen dra iväg till bussen mot skolan! Ikväll sover jag hos eleonor, kan skriva mer sen om varför men galet kul iaf! Hörs senare, puss :)


vänskap


Du är underbar, jag älskar dig!


torsdag

Heej, va vanlig dag i skolan idag! Efter skolan så gick jag Eleonor Sofie och Eden hem till Sofie ett tag och sen gick jag och Eleonor hem till henne istället och pluggade spanska, åt middag och va ute! Och nu så kom jag nyss hem, vi hörs senare! puss :)


min dag

heej, vi som vanligt i skolan idag och efter skolan så åkte jag direkt hem till Erik och sen när jag skulle hem så tog det lite längre tid än jag trodde :P Först så kom jag till pandelstationen och väntade på tåget i tjugo minuter och sen kom tåget som åkte en station men vid den stationen så stannade tåget för det va typ nåt fel på det och vi fick sitta och vänta där i en kvart och sen sa dom att tåget inte skulle gå att åka så alla fick gå av! Sen så skulle man istället ta buss men varje buss blev typ proppfull eftersom alla människor på tåget skulle ta de bussarna så när jag väntat i över 50minuter på bussen i spö regn så kom jag på bussen, haha tappade känseln i både förtterna och händerna för dte va verkligen iskallt att stå ute i regnet, sen så tog jag bussen till gröna linjens tunnelbana och väntade där på tunnelbanan i tjugo minuter och åkte sen 21 stationer till fridhemsplan och sen bytte till blå linje hem! Resan brukar ta ca 40 minuter men idag så tog det nästan tre timmar haha! När jag kom hem va jag typ helt iskall, hungrig, trött, blöt, hade knappt nån känsel i fötter eller händerna och fötterna va bokstavligt talat vita! :P Fett långt inlägg det blev nu, stackars er som måste läsa, eller ni måste ju inte läsa, men eftersom ni läser dethär så antar jag att ni redan läst, hihi! Hörs senare, puss! :)

Tumblr_lr26dukjgn1qfgxk4o1_500_large

hemma

kom nyss hem efter typ tre timmars resa.. berättar mer sen, nu ska jag ta en dusch sen äta middag! puss

fotboll

Heej, kom ganska nyss hem från träningen och nu sitter jag bara ochtar det lungt! Kaaanske bloggar mer ikväll men får se, puuuss! :)


home



Heej, kom nyss hem från skolan! Va en väldigt lungn, skön, rolig och flummig dag! Har träning ikväll men skriver kanske senare, puss :)


mobilblogg - engelska lektion

Juuust nu, fick tillbaks engelska uppsats wiiiho!


10 saker som visar att du är kär


min daaaag

Tjaaa, kom hem från Erik vid fyra och då så packade jag iordning lite och sen åkte ja hit till pappa! Så sen va jag pappa tim farmor och farfar och åt middag och nu sitter jag hemma och kollar runt lite på datron! Skoola imorgon igen, feeeett segt men jaja! Vi hörs senare antar jag, puss :)


utgång på ingång

Godmorgon, nu drar jag till Erik och träffar honom ett litet tag! Skriver mer när jag kommer hem, puss :D


lördag

Heej, idag så vaknade jag hos Erik och va där och sen vid halv två så åkte jag in till stan och träffade mamma och fikade och kollade några affärer! Sen kom jag hem för några timmar sen och har precis duchat och gjort mig iordning. Om ett tag så ska jag till Eleonor och träffa henne, Sofie, Amanda och Eden! Vi ska typ hyra film och ta det lungt ikväll, mysigt värre! Hörs mer ikväll då, puss :)


godmorgon

Heej, vi vaknade för typ en timme sen och gör ingenting nu, haha tror erik somnade igen nu ;) men jag åker hem härifrån idag så jag bloggar när jag kommer hem, puss!

fredag

Heej, nu sitter jag med Erik hemma hos honom :D Hihi bloggade inte igår.. eller idag, men nu! Sover här ikväll, kaaaanske bloggar senare, puss!

en dag i skolan

Wiho, här är några bilder från förra onsdagen i skolan!






















12 oktober

Heeej, idag av jag i skolan, slutade fyra och då gick jag direkt hem och åkte sen vidare till fotbollsträningen och nu ligger jag i sängen och smsar och är typ galet trött haha!  Vi hörs senare eller imorgon, puss! :)


Nails

Tumblr_lo0q1ksnlf1qeojxio1_500_large

Lb_dafe202d299dfd2c402c3855bfd951bb_large

Tumblr_lquzr32lzn1qcg842o1_500_large

Tumblr_lspooaipqi1r0905jo1_500_large

Awesome_nail_art5_thumb_large

6023908880_0197bd31d8_z_large

6066686095_d0c0c2d6be_z_large

Tumblr_lsropayc641qa13pqo1_500_large

Tumblr_lqjqotxtek1qlzg48o1_500_large

Tuto-ongles-abeille1_large

Aa3meqrcaaadqne_large

Tumblr_lsiavezpm91r3tyfho1_500_large

X_ed671bf4_large

6084542276_6eebff910e_z_large

5040028149_ce2343f019_z_large

Tumblr_lmjzx8rxv61qbya5eo1_500_large

Tumblr_lmk0pyvbop1qkdrrmo1_500_large

312523_304949099521399_142216299128014_1500346_670520716_n_large

Img_6845er_large

Tumblr_lqe5jkcjt21qcmy8fo1_500_large

Img_6374_large

Tumblr_lsinuiikof1qdz2yjo1_500_large

6217315523_ed3c607736_z_large

298968_284633098231600_100000547361974_1096235_475838495_n_large

Er_large

Bab1283a76metxfqm_39798_b429c5271f_large

Tumblr_lsuop8zyxo1qahez5o1_500_large

Unhas-de-on%25c3%25a7a-3_large


tisdag

Haaaallojh, va rätt chill dag i skolan idag faktiskt. Hade idrott första timmen och sen hade vi halvklass NO i två timmar, låter fett segt men den tiden gick rätt snabbt! Sen hade vi lunchrast och efter det spanska prov, ingen fattade typ nånting av provet haha.. Och sen slutade vi och då åkte jag till Erikperik och kom hem därifrån för en timme sen ungefär och då gjorde jag middag och nu så måste ajg plugga så vi hörs sen, puss! :)


yo no hablo español

Tjaa, ligger i sängen och försöker plugga lite spanska eftersom jag har prov imorgon, fett segt! Aja hamnade iaf vid facebook istället, men ska snart sova så skriver väll mer imrgon! Puss och godnatt :)


SKOLFOTO




måndag

Heej, va i skolan idag igen.. Fast det va faktiskt rätt rolig skoldag så det va chill :D Men nu ska jag snart iväg på träning så vi hörs mer ikväll antar jag, puss!


min helg

Tjaa, har inte bloggat under hela helgen typ så kan skriva om det nu istället! På fredagen så kom bästavän till skolan och då va jag med henne fram till på kvällen och då va jag hos olivia på hennes fest! Och sen på lördagen så spelade vi slutspel mot hammarby, haha gick väll inte sådär jätte bra.. Och sen så kom Erik till mig och sov över till söndag och då va jag med honom den dagen och sen på kvällen så flyttade jag till mamma och idag va det skola igen som vanligt! Haha japp, bloggar sen, puss :)


fredag

Tjaaa, kom precis hem från Olivia! Men jag orkar inte skriva nu hehe så vi hörs väll senare ikväll eller imorgon! puss :)


Hos Erik!

Heej, nu sitter jag hemma hos världens finaste! Skriver när jag kommer hem, byebye! :)

Hihi bilder från nyss!

lunchrast

Heej, nu är jag hemma hos Eleonor med henne och Olivia så jag ska vara lite social mot dom, skriver sen, puss :D


träning

Tjaaa, drar iväg till fotbollen nu! puss :)


orienteringsdag

Heej, hade orientering idag i skolan, gick väll ändå helt okej. Sen kom jag hem ganska tidigt eftersom vi slutade typ halv ett och då va jag somna och sov nästan fram till nu! Ska iväg till fotbollsträningen om ett tag, skriver väll kanske ikväll. hejdå


igår och idag

Heej, hihi bloggade inte igår eller idag meen nu gör jag det ;D Igår så va jag iaf som vanligt i skolan och sen så va erik hos mig och senare på kvällen så hade jag träning och idag så va jag i skolan och åkte sen ut till erik och nu så kom jag nyss hem! Imorgon är det orienteringsdag i skolan, fett segt men jaja! Bloggar nog imorgon bitti, puss :)

s[he] be[lie]ve[d]


sista inlägget för idag

Hejsan, kom hem hit till pappa för ett litet tag sen! Idag va jag ju med Ida som jag tidigare skrev :D Vi flummade, deppade, sjöng, grät, skrattade, jaa allt! Imorgon är det skola igen dårah, seeeegt! Imorse klippte jag mig också.. Jag veeet att man typ inte ser nån skillnad eftersom jag bara toppade mig fast jag tycker som vanligt att halva håret försvunnit haha! Är lite halvtrött så funderar på att gå och lägga mig snart hehe, så dethär blir väll sista inlägget för idag! Vi hörs mer imorgon, puss :)


bra bild, fast näe..

godmorgon

Heej, vaknade för ungefär en halvtimme sen och ligger nu i sängen och kollar runt lite på bloggar osv. Ska gå upp om ett tag och göra mig iordning och så eftersom Ida kommer hit om typ en timme, wiho! Vi hörs senare idag, puss! :)


godnatt

Heej, är typ galet trött nu.. Ligger och smsar lite men jag ska sova så vi hörs mer imorgon, puss!



bilder

Några av bilderna från dagen från Eleonors blogg, kanske lägger upp fler senare om jag orkar! :)






























min dag

Heej, va med Eleonor igår och idag och vi hade jätte kul som alltid :) Vi vaknade vid typ nio imorse och då tog vi det lungt ett tag och kollade film! Sen så gick runt i hagaparken och pratade, sen så gick vi hem bakade muffins och sen kollade på film, mysig dag! Och nu så kom jag ganska nyss hem, lägger kanske in lite bilder om en liten stund, puss!

RSS 2.0