träning

Heej, kom precis hem från gymmet och är typ vääldigt trött! Ska duscha nu och sen sova tror jag, så jag skriver mer imorgon, puss :)


LIPS








Dag 8

Dag 8 - Bild på någon i din familj


Storebror ♥

idag

Heej, kom precis hem från skolan! Slutade fyra idag fast det va gaanska bra lektioner så det va rätt okej :) Har träning om ett tag också, eller aah den är typ om tre timmar men ändå! Hörs senare, puss!


Dag 7

Dag 7 - Bild på någon du saknar


Finaste vännen Sofie Ödquist! ♥

plugga

Heej, va en vanlig dag i skolan idag typ, lite segare än vanligt bara fast lunchrasten va rolig iaf hehe! Fick tillbaks 3prov iag också, och det gick ganska bra! Efter skolan när jag kom hem så satte jag mig och pluggade en massa och sen åkte jag iväg till träningen och nu så kom jag hem igen och ska sätta mig och plugga igen och sen kolla på inception som börjar snart! Men jag tror att jag bloggar lite senare, puss :)


första advent

Heej, idag så vaknade jag och Erik vid halv tolv och då så gjorde vi oss iordning och åkte sen hem till mig i vasastan och Eleonor och hennes familj kom dit och fikade och vi satt och pratade, kollade på gamla fula bilder och sånt! Sen så flyttade jag till pappa och nu så sitter jag i soffan med familjen och kollar på tv, men ska nog ta en dusch nu, puss :)


Heej, är hemma hos Erikperik nu och vi sitter och kollar på tv! Tror inte att jag orkar blogga något mer ikväll men gör det imrgon istället, då åker jag och erik in till stan och träffar Eleonor! puss :)

på tunnelbanan

Heej, sitter på tuben nu påväg till Erik! Det är fett tråkigt att blogga från mobilen så jag skriver kanske senare ikväll istället! :) puss

lördag

Heej, vaknade för ungefär två timmar sen och sen dess ås har jag bara tagit det lungt och gjort mig oirdning osv. Nu så ska jag snart möta Sofie och sen så drar vi till Iris som fyller år! Wiho, skiriver när jag kommer hem, puss :)


älska


Dag 6

Dag 6 - Bild på en minnesvärd resa


Spanien 2011 med finaste Sofie!

home

Heej, kom precis hem från cupen! Va sjuukt kul, men jag skriver mer senare, ska duscha nu :) puss!


fotboll

Heej, snart så åker jag iväg till fotbollen, har inomhus cup, kuuuuul! Men jag skriver kanske när jag kommer hem, puss :)


godnatt

Hej, ska sova nu vi hörs imorgon hejdå!


hemma

Heej, kom nyss hem från Eleonor! Vi tänkte plugga haha det gick ju bra.. Vi gjorde typ två tal i matteboken och sen orkade vi inte mer så vi började kolla på gamla filmer från när vi va små istället, typ från i lågstadiet på en massa olika skolavslutningar när vi sjöng, eleonors kalas, typ olika teatrerar haha jag och eleonor va flickor som sen förvandlades till blommor, shiiit va vi garvade åt oss själva alltså! Mycket flumm som vanligt dårah, ´men vi hörs kanske senare, puss :)


Dag 5

Dag 5 - Bild på en person jag älskar


Erik ♥

klockan tre


Bild från i skolan, William & Mika!

torsdag

Heej, jagf kom nyss hem från skolan så nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt lite på datorn osv. Ska till Eleonor om ett tag wiho! Men va typ en vanlig dag i skolan idag sååå har väll typ inget mer att berätta nu så hejså, puss :)


sovgott

Heej, kom hem från träninge för ungefär en timme sen och nu så ska jag snart gå och lägga mig så vi hörs mer imorgon, puss :D

Dag 4

Dag 4 - Bild på min handstil


tråkigt inlägg

Heeej, kom nyss hem från skolan, slutade fyra idag! Men jag orkar inte blogga nu hehe så jag gör det senare istället, puss :)


desperate housewives

Heejsan, kom hem från erik för ungefär en timme sen och nu så har jag precis kollat på dh, haha älska! Men nu ska väll typ gå och lägga mig om ett litet tag sååå vi hörs mer imorgon, puss :)


Dag 3

Dag 3 - Bild på mig för ett år sen


haha bild för exaaakt ett år sen :D

Video!

Haha jag och Erik just nu :)


Hos Erik!

Heej, nuu sitter vi hemma hos erikperik och håller på att ladda upp ett videoinlägg haha :D Men vi hörs snaaaart, puss!

godnatt

Heej, kom hem från träningen för ungefär en timme sen, hade spinning med fotbollslaget! Men nu så ska jag göra mig iordning för att sova så heejdå, puss :)


Dag 2

Dag 2 - Bild från sommaren


Bild från första kvälle på sommarlovet!

måndag

Heej, kom gaaanska nyss hem från skolan, va väll som vanligt där! Wiho fick tillbaks matteprov idag, fick VG+, sjuuukt nöjd, plus att min matte lärare sa till mig 3gr idag att jag ligger exakt på gränsen till mvg! Och jaaa jag fick vg och jaaa det är säkert ett "vanligt" betyg för er i matte men för mig är det as braa för i åttan fick jag typ alltid g- på mina matte prov eftersom jag aldrig pluggade till matte prover och tyå inte jobbade på lektionerna, så jag är fett nöjd haha! Ska dra till träningen om kanske en och en halvtimme och tills dess så ska jag bara ta det lungt, heejdå :)


Hej jag skriver och ritar när jag har tråkigt på lektionerna!

skolan

Heej, sitter i datasalen nu i skolan och har engelska, ska typ börja på nåt projekt nu så jag ska väll börja skriva nu snaart haha! Fast vet inte ens vad jag ska skriva om men jaja kommer säkert på något snart :D hörs senare, puss!


Dag 1

Dag 1 - Min profilbild på facebook


-

Wiiiho, tänkte börja med såndära sak dag1 dag2 osv, typ bara för att ha nåt att blogga om :)

Dag 1 - Min profilbild på facebook
Dag 2 - Bild från sommaren
Dag 3 - Bild på mig för ett år sedan
Dag 4 - Bild på min handstil
Dag 5 - Bild på en person jag älskar
Dag 6 - Bild på en minnesvärd resa
Dag 7 - Bild på någon du saknar
Dag 8 - Bild på någon i din familj
Dag 9 - Bild som påminner om gamla tider
Dag 10 - Bild på din bästavän
Dag 11 - Bild från min födelsedag
Dag 12 - Bild på någon i din släkt
Dag 13 - Bild på någon du kan lita på
Dag 14 - Bild som gör mig glad

min helg

Heej, i lördag så va jag som jag skrev då och åkte gokart med fotbolls laget och efter det så åkte jag hem och sen vidare in till stan och träffade Ida och hennes tre kompisar ett litet tag, sen så åkte jag och mötte upp finaste Erik på kvällen också sov han hos mig till idag och idag så va jag med honom och senare så hade jag träning och efter det så åkte jag hem och gick sen ut på skolgården ett litet tag och träffade William och Sebastian! Och nu sitter jag och kollar runt lite på bloggar och facebook, så ska fortsätta med det, puss :)


lördag

Heej på er, sitter hemma nu, vart och åkt gokart med fotbollslaget, galet kul! Men skriver senare istället, puss :)


fredag

Heej, feeett lungn dag idag asså! Jag och pappa har bara suttit i soffan sen klockan åtta imorse och bara kollat på en massa olika filmer och serier hela dagen haha och sen kom Tim hem för ett tag sen och satte sig med oss också men han åkte nyss för att köpa sushi eftersom ingen orkar laga middag, laat familj haha men jaja man får va lat när man är sjuk.. antar jag! Men vi hörs mer ikväll skulle jag tro :) puss!




sjuk

Heej, är hemma från skolan idag! Hade feber hela igår och hela natten idag men nu så trooor jag att febern är över fast har fortfarande jätte ont i kroppen, huvet och halsen! Pappa är också hemma idag eftersom han är sjuk s¨å vi ligger i soffan och kollar på film nu, ska fortsätta med det! Mååååste bli frisk till imorgon, men jag kanske skriver mer senare idag, puss ♥


godnatt

Heej, efter skolan idag så va jag hemma ett litet tag och sen åkte och gymmade med fotbollslaget och efter det så kom jag hem, fixade lite läxor och så och nu så ska jag snart sova så vi hörs mer imorgon då :) puss!


onsdag

Heej, kom nyss hem från skolan, slutade fyra idag! Har träning lite senare ikväll så jag antar att jag kommer blogga innan dess men nu orkar jag inte skriva mer, heeejdå :)


home

Heej, kom precis hem, va faktiskt väldigt kul att träna fast så jobbigt! Ska ta en dusch nu och sen läxor.. om jag orkar det! Hör mer ikväll eller imorgon, puss! :)


vidare

Heej, kom precis hem och ska nu vidare, ska träffa Johanna och sen drar vi till gymmet! Sen hem och göra läxor wiiiho, fast ne! Men jaja nu måste jag dra, puss :)


träning

Heej, kom nyss hem från gymmet! Va typ gaaaalet jobbigt men rätt kul :) Ska ta en dusch nu och sen sätta mig i soffan hihi, orkar nog inte skriva nå mer ikväll så jag gör det imorgon istället, puuuss! ♥


Pappa ♥

Grattis på fars dag :)



söndag

Heej, har varit med erik idag och sen så hade jag träning och kom nyss hem från den och sitter nu hemma och kollar på film med pappa och tim! Skriver mer ikväll tror jag :) puss!


inlägg utan bild

Tjaa, kom rätt nyss hem från skolgården! Vi åkte runt lite, åkte typ först till tc sen till slussen och åt på donken där och sen in till vasastan igen och va på skolgården och så :) Sitter och kollar på film nu och chattar lite på facebook så jag ska väll fortsätta med det, puss!

lördag

Heej, igår sov erikperik hos mig så va med honom ett tag idag, och sen när han åkt hem så ringde ida och sa att on va i stan så jag gick och träffade henne och vi åkte till kista galleria och kollade lite och nu så kom jag nyss hem men nu ringde simon också så ska ut till skolgården om ett litet tag så jag skriver när jag kommer hem ikväll :) puss!


Ida & Mika
Ett år sen ♥

fredag

Heej, va i skolan idag som vanligt dårah! Två första lektionerna så va vi hos riksdagen och sen hade vi bild, lunchrast, matte och idrott, rätt chill dag! Kom nyss hem, ikväll så sover min bebis här, skriver mer senare :) puss!


3 månader!

Jag älskar dig Erik ♥

11:11 11/11-11


film

Nu ska jag sätta mig och kolla på film med mamma! Får se om jag skriver mer ikväll men annars så hörs vi imorgon, puss :D


gamla bilder

Hehe satt och kollade lite gamla bilder på datorn, lägger upp några va dom nu! Haha gaaaamla och fula :P


Louise och jag, när jag va åtta år..


Hahaha jag william ida på willes landställen, sommarlovet mellan 2an-3an


sju år...




hahahaha


Idapida och jag, i trean


hahaha.. i bulgarien för tre år sen tror jag


mika mamma tim




sjuan


mika olivia


mika eleonor


jaa... brunett, jag i sexan haha..


skolavslutning


sommar 2009

Hahaha okej nu orkar jag inte lägga upp fler så heejdå!

dålig uppdatering

Heej, har inte bloggat eftersom vi ine har haft något internet hemma och det är fett tråkigt att blogga från mobilen men nu så funkar det igen wiho! Idag så va jag som vanligt i skolan hade rätt chilliga lektioner, spelade upp vårt grupp arbete på musiken, fick tillbaks engelsa listening test mvg, nöjd chey! Sen efter skolan så gick jag och Eleonor hem till henne, haha vi tog det lungt ett tag och kollade film och bara pratade, se öppnade vi föntrena och satte oss där och pratade det va dömysigt hihi fast lite läskigt faktiskt! Men sen släckte vi lamporna, tände ljus och la oss på golvet och flummade gaalet haha! Och nu så kom jag precis hem så ska sätta mig och äta middag nu, puss :)


Eleonor idag ♥

gotland

Wiho, här är några till bilder från när vi va på klassresa på gotland för två månader sen! Saaaknar ♥














tisdag

Heej, jag va i skolan idag som vanligt och efter skolan så åkte jag direkt till finaste Erik och sen åkte hem igen vid5, åt middag och gick sen ut till skolgården och kom hem för ett litet tag sen och sitter nu och pluggar NO eftersom jag har prov imorgon! Men om tjgo minuter så börjar desperate housewives så ska kolla på det emn vi hörs kanske senare, puss :)


William och jag igår i skuuulan :)

mobilblogg

Heej, sitter i bilen påväg hem från träningen! Va och gymmade med laget, fett trött nu! Det är typ fel på internet hemma just nu så jag kommer inte blogga nå mer idag men jag gör det imorgon, puss :)

skola

Hejsan, kom precis hem från skolan så och bytt om till mysis kläder haha och ska sätta mig och kolla på pretty little liars nu! Sen typ plugga och ikväll har jag träning, hörs senare! puss :)


Godmorgon!

Heej, jag och Erik vaknade nyss så ska väll gå upp och börja göra oss iordning och sen drar vi in till stan, puss :)


lördag

Heej, haha idag har jag typ bara varit hemma och pluggat, tagit det lungt, duschat, kollat tv, sovit och aah typ det.. Nu så ska jag gå till buss stationen och möta Erik så vi hörs senare, puss :)


haha tyyyp en månad sen tror jag!

godmorgon

Tjaa, vaknade nyss och nu ligger jag i sängen ochkollar runt på datorn, men ska väll snart gå upp! puss :)

hemma

Heej, kom nyss hem! Fick lite smått panik när jag nyss insåg att det bara är två dagar kvar av lovet, suuuuck! Måste typ verkligen plugga!! Aja får väll börja med det imorgon (och det kommer troligtvis inte bli av men jaja) men ska kolla facebook nu, kanske skriver mer ikväll! puss :)


fredag

Heej, idag så va jag med Tim och pappa i barkaby, vi åt lunch och sen gick runt i affärer! Sen kom jag hem vid fem och då åkte jag in till stan och träffade Idapida ett tag och sen gick till mamma för nu är jag pappa och Tim här och äter middag, eller Tim drog nyss ut och jag sitter och kollar Idol haha! Men ska väll kolla runt på lite bloggar nu så jag skriver senare, puss :)



igår

Heej, hehe jag bloggade inget igår som ni kaanske såg! Men då så va jag iaf hos Erik hela dagen och sen så kom jag hem och åt middag och sen åkte in till stan och träffade Eleonor :D sen åkte jag väll hem vid halv tio ungefär och somna typ direkt när jag kom hem haha trööött! Men nu ska jag börja göra mig iordning så jag skriver senare, puss :)


Finaste vän!

onsdag/torsdag

Heej, nu är jag hemma hos erik perik! Sover här ikväll men nu ska jag vara sociaaal, puss :)

spotify

Heej, nu sitter jag hemma och lyssnar musik och gör typ inget mer.. :) men jag skriver nog lite senare för har inget att skriva om nu, heejdå!


godmorgon!

Heej, vi vaknade precis och ska göra oss iordning och så och sen går vi till bussen som kommer kl tio och åker hem! Ska börja göra mig iordning så så vi hörs väll senare nu eller när jag kommer hem :) puss!
pigga tjejer..

norrtälje

hahah fin bild på mig och Ida på bussen påväg hit...

Tjaa, idag så har jag och Ida lagat middag, kollat på film, bakat, lyssnat på musik, dansat galet och aaa.. typ det! Nu så blev vi typ dötrötta efter att ha skuttat runt och flummat hela kvällen så vi ska kanske typ sätta på nån film eller nåt nu, mysigt värre! puss :)

hos ida

Heej, sitter hemma hos Ida i norrtälje nu, sover här ikväll och sen åker vi hem till stoackholm imorgon igen! Ida försvann nyss.. Haha jaja skriver nog senare, puss :D

idag

Heej, vaknade nyss så ska hoppa in i duschen nu och sen träffa Ida! Bloggar senare, puss :)


RSS 2.0