bildbrist

Heej, kom ganska nyss hem från träningen och nu så gör jag väll inget speciellt! Ska försöka slänga in ett inlägg imorgon innan vi åker men om jag inte hinner det så blire väll kanske nåt mobilinlägg nån dag, men nu ska jag göra iordning allt, puss! :)

fotboll

Nu så åker jag till träningen och komemr hem vid tio, och då måste jag packa klart haha har inte ens lagt ner allt i väskan som står i källaren plus att typ inte ens har packat hälften av det jag ska ha med mig men jaja! Vi hörs ikväll, puss! :)


haha hittade bild för typ mer än ett år sen innan nån träning :P


måååste packa

Hej kom hem från skolan ganska nyss, fick sluta tidigare idag! Måste börja packa nu eftersom vi åker till gotland imorgon bitti och ska på träning ikväll. Men nu ska jag försöka skynda mig att göra klart allt, puss! :)


sommar 2009

hos eleonor

Hej på er, nu sitter jag med Olivia och Eleonor hemma hos henne! Vi har lunchrast nu men ska nsart tillbaks till skolan igen, har matte, klassmöte och elevensval. Skriver när jag kommer hem, puss! :)Sovgott!

Nu ska jag sova, ska upp om ett tag igen ju! Har skola mellan 8:20 - 16:00 imorgon, så jag skriver väll antgligen när jag kommer hem (om jag inte gör nåt mobilinlägg under nån långtråkig lektion)! Men nu ska jag stämga av datorn innan jag somna, puss! :)


mobilblogg

Heej, sitter och chillar just nu haha är jätte trött så jag tror att jag inte ska vara uppe så jätte sent ikväll! Men det är ju skola imorgon som vanligt, men det är iaf sista dagen innan vi åker till Gotland på klassresa i tre dagar, najsigt värre ;) Kanske skriver mer senare ikväll men annars hörs vi väll imorgon, puss :)

Bild på en tröööött tjej för 27 sekunder sen... :)

utgång på ingång

Har så sjukt tråkigt!!! Men nu sitter jag och chattar lite på facebook och ska snart ut och träffa William och några på skolgården! puss :)


IGÅR

Två bilder från igår från Sofia, haha bra att det typ bara är jag som är beredd ;)
tisdag

Heej, va rätt lungn dag i skolan idag! Först hade vi idrott och då hade vi typ bara btygsprat, sen hemkunskap och jag och eleonor va grymma haha.. Sen lunchrast och då va vi några stycken hemma hos ellie som jag skrev förut, sen va det spanska och sist en halvtimmes klassmöte noch då pratade vi typ bara lite om klassresan och så! Sen gick vi hem till eleonor och skulle kolla klart på filmen och satt där och hade det chill och nu så kom jag nyss hem, hörs senare! puss :)


skräckfilm

Nu sitter vi hemma hos eleonor med henne, thea, Amanda, Sofie och Ellen och tittar på skräckfilm ska snart till skolan och ha två lektioner sen ska vi hit efter igen och kolla klart, myys! Skriver sen, puss :)

Regn!

Kollade nyss ut genom förnstret och insåg hur mycket det regnar! Ligger just nu i sängen och smsar, ganska mysigt faktiskt haha, men jag ska nog sova nu eftersom jag ska upp vid halvsju imorgon bitti, kanske bloggar då! puss :)


NYTT

Heej på er! Haha okej jag tror inte nån läser det här eftersom jag inte sagt till nån att jag har den här nya bloggen men jaja! Min design är heelt konstig men jag fixar det imorgon istället. Kom nyss hem från träningen så ska ta en dusch nu så jag skriver väll mer imorgon :) ha det bra, puss!


RSS 2.0