sofieochmikas

Tack och hejdå för mig!
Byter blogg nu eftersom jag och Sofie bestämt att vi ska börja blogga på vår förra blogg som vi hade tillsammans så fortsätt att läsa där istället! Puss :)
HTTP://SOFIEOCHMIKAS.BLOGG.SE

torsdag

Heej, idag så va jag och Sofie hemma hos mig och kollade film ock så och pratade om allt vi missat eftersom vi inte träffats så sjukt länge! Men ska in till stan nu, så skriver när jag kommer hem! puss :)

sovgott

Heej, ska gå o göra mig nattklar nu och sen sova!
Hörs imorgon, puss :)


träning

Heej, drar iväg till gymmet om ett litet tag så jag bloggar när jag kommer hem istället för måste skynda mig iväg nu! puss :)

bio

Heej, idag så åkte jag in till stan vid två och träffade Eleonor och vi gick runt i lite affärer och så och sen vid fyra så åkte vi till medborgarplatsen för att träffa Eden och Sofie och sen så gick vi fyra på bio där, kollade på new years eve! Och nu så kom jag precis hem, skriver senare! puss :)


sovgott

Heej, ligger i sängen nu och håller på att ladda över musik till mobilen, kommer nog ta en lång stund till så när jag är klar med det ska jag sova! puss :)
Gotland 2011

godmorgon

Heej, vaknade för en timme sen ungefär och ligger fortfarande kvar i sängen och tar det lungt! Men ska snart gå upp och görs mig iordning osv eftersom jag drar till träningen om en timme, skriver senare! puss :)
image description

söndag

Heej, sitter i soffan och kollar på film nu! Idag så träffade jag Erik och vi va hemma ho smig år lunch osv, sen åkte vi med pappa till barkaby för att köpa min iPhone! Och efter det åkte jag och Etik till honom och jag kom hem vid sju men orkar inte blogga nu så skriver kanske ikväll haha, puss :)
image description

Ny mobil ♥


bilder

Lite fler bilder från julafon :)


hemma

Heej, kom ganska nyss hem från kusinerna! Har varit hur kul som heelst :D vi hörs senare, puss!

Mika & Louise

Haha några drivbilder från kvällen! ;D

duuckiestile, dududududududu! ineeeernskämt!
2sek självutlösare, ingen bra idee!
bästaväään :)
HAHAHA! ♥

julafon

Gooood jul :D :D :D
Nu sitter jag med hela familjen hemma hos pappa och ska typ äta julgröt (även om jag inte gillar gröt hehe) Och sen så åker vi ut till kusinerna och firar jul, wiho! Men jag kanske bloggar när jag kommer hem inatt eller nåt, men ha en bra julafton, puss :)

rubrik

Heej, nu så ska jag mamma och Tim sätta oss och kolla på film osv! Skriver senare :D puss

just nu

Nu sitter jag och slår in dom sista julklapparna :)

Godmorgon!

Heej, vaknade nyss och sitter nu i sängen och dricket te! Om en timme ungefär så ska jag mamma och Tim gå in mot stan och simma och spaa på centralbadet och efter det så möter jag Erik på tc! Vi hörs senare, puss :)
Haha jag och bästis, förra nyårsafton!

Dan före dan före doppare dan!

Heej, som jag tidigare skrev så hade jag avalutning idag och va sen hemma hos Eleonor! Och efter det så åkte vi och åt lunch på vapiano alla 11 tejer i klassen, va jätte mysigt och kul! Efter det så åkte jag Sofia, Eden och Amanda hem till Sofia och satt och gjorde julkort haha och sjöng hur mycket som helst och flummade, det va galet mysigt :D Bilder från avslutingen osv kommer nog imorgon eftersom det är Eden som har alla bilder på sin kamera! Men jag skriver mer ikväll, puss ♥
we♥it

Nu tändas tusen juleljus!

Ganska dålig bild från dagens skolavslutning :)

länkbyte

Två jätte söta tjejer som skriver fina inlägg om sin vardag! 
Klicka HÄR!


julavslutning

Heej, nu sitter jag med åtta andra tjejer i klassen hemma hos Eleonor och kollar på film! Vi ska snart ta bussen till stureplan för att gå på nåt fik :) Men jag skriver senare, puss!



skype

Heej, sitter och skypear med bästavän som är i Miami nu, inte alls avundsjuk.. Hon sitter och har nyss solat och allt medans jag ligger i sängen och dricker te! Klockan är typ 4 hos henne nu också, haha just nu så har ida runtvisning i deras rum! Men ska fortsätta prata med henne nu, puss :)

-


stan

Heej, idag i skolan så började vi kl 10 och då städade vi skåpen och lyssnade på lite jul musik och så och sen hade vi lunch och kollade sen på en film och slutade sen vid ett! Och då åkte jag och Sofia in till stan för att julhandla lite, va jätte mysigt! Och nu så kom jag precis hem men ska iväg till träningen om ett tag, skriver senare! puss :)


tisdag

Heej, va som vanligt i skolan idag och sen va hos Erik och åkte sen hem gaaanska tidigt men nu ska jag till honom igen och sover där till imorgon, men skriver kanske mer ikväll :) puss!

..

Heej, hejdå!
Skriver sen

söndag

Heej, kom hem från Erik idag vid fyra och då så pluggade jag lite inför teknik provet imorgon och sen så åkte jag iväg till fotbollsträningen och sen flyttade jag hit till mamma! Sjuukt skönt att det är sista veckan i skolan nu innan jullovet iaf, men jag skriver mer ikväll :) puss!

rubrik

Heej, åker till Erik nu snart! Skriver antagligen ikväll annars så gör jag det när jag kommer hem imorgon, puss :)


-


lördag

Heej, imorse så vaknade jag väll vid tolv ungefär och då tog jag det lungt, pluggade tekrnik och så och sen så åkte jag med pappa och Tim och spelade biljard osv och nu så kom vi precis hem och sitter o kollar på nån film! Åker till Erik ikväll och sover där men jag skriver mer senare, puss :)
En vecka sen!

fredag

Heej, jag och Ida sitter hemma hos mig nu och har precis kollat på den där svenska hjälte galan eller vad den nu heter, haha vi har suttit o gråtit, skrattat, skrikig.. Humörsväningar! Också sitter vi och tok sjunger och spelar gitarr nu men nu ska vi fortsätta med att vara vi, puss :)


bilder från lucia

Bilder från i tisdags när vi hade lucia i skolan och sen lucia bandy mot lärarna!






datasalen

Heej, nu sitter vi (typ jag och tio andra i klassen haha) i datasalen och har engelska! :D hihi bilder på mig och william från nuu! puss :)



Clocklund design

Min bror har som skolarbete att starta ett företag.
Han har vart att sälja as snygga klockor för både tjejer och killar
Kolla in dem på www.clocklunddesign.se 
Perfekt som julklapp till bror, syster eller kompis!
Dem kostar bara 149 kr så om du vill köpa en så kan du göra det via mig så får du prata med min bror 




Detta är klockarna som han säljer!

bästa hemsidan

---------> http://www.oioioi.se/

Juuuulkalender :D :D

lucia

Heej, idag i skolan så va det en sjukt chill och rolig dag! Hade luciabandy mot lärarna efter lunch och jag lägger antagligen upp bilder från det ikväll! Nu så sitter jag hemma hos mamma men ska snart åka vidare till Erik och sen kommer jag väll hem igen vid sju kanske så vi hörs senare, puss :)


godmorgon

Heej, sitter nu och äter frukost men ska snart göra klart det sista och sen dra iväg till bussen mot skolan! Första lektionen idag så ska vi kolla på luciatråget i skolan och sen har vi 2 timmars NO sen lunch och efter det så spelar först 6orna innebandy mot lärarna och sen vi 9or! Men vi hörs väll senare idag antar jag, puss :)


Standard frukost, vanilj dröm yoghurt och frysta hallon!

godnatt

Heej, kom hem från träningen vid nio och sen så pratade jag md eleonor i telefon väldigt länge om lite allt möjligt! Och nu så sitter jag i soffan men ska snart gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sen gå ock lägga mig, så vi hörs imorgon, puss! :)


träning

Heej, kom hem från skolan vid fyra! Va rätt bra dag hihi, men nu så ska jag typ byta om och så och sen gå iväg till gymmet! Skriver mer ikväll, puss :)


idag i skolan

skolan

Heej, sitter i skolan nu i datasalen och har engelska också står William bakom och stryper mig typ.. Men nu ska jag fortästta jobba, puss ♥


bror

söndag

Heej, idag när jag hade varit med louise så åkte jag till fotbollen och hade träning som va typ jätte jobbig men rolig! Och efter det så åkte jag direkt hem och sen kom Idapida hem till mig och nu så kom jag precis hem efter att ha följt henne till bussen :) Trooor inte att jag kommer orka skriva mer ikväll eller kanske ett inlägg men jaja, puss!

igår & idag

Heeej, jag bloggade ju ingenting igår men då så va jag iaf först med fotbollslaget och hade lag jobb! Och sen på kvällen så åkte jag till erik och sov där till idag och nu så kom jag nyss hem, och louise och dom kommer snart hem och sen vid halv sex så har jag fotbollsträning! Men nu måste jag fixa iordning lite så vi hörs senare, puss :)

myyyyys

Heeeeej vi är tjockisar, ska kolla på film och tjocka oss nu! puss :)

fredag

Heej, va med Ida och Simon idag efter skolan och gick sen hem men nu så väntar jag på att Idapida ska komma hit igen! :) puss
Hahaha fint.. Två år sen :)

godnatt

Heej, jag och mamma kollade precis på nån film fast den va väll inte sådär jätte bra så stängde nyss av den efter halva filmen! Ska snart gå och lägga mig o smsa sen sooova, galet skönt med fredag imorgon iaf, alltså den här veckan har verkligen gått så sjukt snabbt. Men nu så ska jag göra mig nattklar, sovgott :)

stan

Heej, idag så va jag som vanligt i skolan och det av väll en rätt lungn och rolig dag! Sen efter skolan så gick jag och eleonor hem till henne en kort stund och sedan åkte vi vidare in till stan, haha har inte flummat så mycket som vvi gjorde idag på sjuukt länge! Vi gick bara och skrattade åt allt och glömde helt bort tiden så vi fick både en liten chock när vi kollade på klockan efter fyra timmar när vi trodde det hade gått typ max två timmar, och då började vi bara att garva ännu mer! Nu så kom jag precis hem och ska sätta mig för att äta middag nu så vi hörs senare, puss :)

...


Dag 13

Dag 13 - Bild på någon du kan lita på
Snyggaste Eleonor! ♥

And you can make hell feel just like home!

Heej, kom hem från gymmet för en timme sen ungefär, va rätt rolig träning idag iallafall, eller själva träningen va väll inte rolig men viii hade jätte kul haha! Ska snart gå coh lägga mig så vi får se om jag skriver nåt mer än dethär ikväll, puss! :)

SkolaStädaPluggaTräna

Heej, kom hem från skolan vid fem ungefär och sen dess så har jag inte gjort nåånting, fast måste typ städa iordning på rummet nu och sen plugga lite om jag hinner det innan jag drar iväg till träningen! Men måste sätta igång med allt nu såå hejdå, puss :)
saknar

godmorgon

Heej, gick upp vid kvart över sex och gjorde mig iordning osv och sen vid sju så följde jag med Erik till tunnelbanan efterso han sov här igår till idag :) Sitter hemma nu igen men ska typ bara byta om och sen gå iväg till skolan, slutar fyra idag så jag skriver när jag kommer hem, puss!

tisdag

Heej, sitter och pluggar kemi nu för jag har prov imrogon! Fast nu pratar jag i telefon hehe, men måste verkligen fortästta plugga nu för jag ska på öppet hus på klara norra sen och efter det så ska antagligen Erik sova här :) men måste sluta skriva nu, puss!

träning

Heej, kom ganska nyss hem från träningen, hade spinning, det va typ gaalet jobbigt! Ska hoppa in i duschen nu och sen sova :) puss!


Dag 12

Dag 12 - Bild på någon i din släkt
Världens finaste kusiner Louise & Elias ♥

hemma

Heej, kom nyss hem från skolan! Va ändå en rätt bra dag idag trotts att vi bara hade tråkiga lektioner, på lunchrasten så va jag Sofia Eden och Emmy hemma hos mig och hade det mysigt och gick sen tillbaks till skolan igen och nu sitter jag hemma ensam men Eden kommer hit om typ tio minuter så det blir najs, och sen ikväll så har jag träning! Men vi hörs senare, puss :)
Jag och sötaste Emmy på lunchrasten idag!

lektion

Heej, sitter i skolan nu och har lektion, sjuukt segt! Har bara tråkiga lektioner på måndagar också! Sitter nu och skriver kladd på mitt engelska projekt så jag ska väll fortsätta om det, puss! :)

skolan

Godmorgon, drar iväg till skolan nu, skriver när jag kommer hem :) ha en bra dag, puss!
Bild från i början av sommaren!

Dag 11

Dag 11 - Bild från min födelsedag
21 juni 2011

söndag

Heej, idag så har jag varit med Erik och sen haft fotbollsträning och nu så kom jag precis hem från den! Är typ jätte trött nu så jag orkar inte blogga men kanske gör det lite senare :) puss!


Dag 10

Dag 10 - Bild på din bästavän



lördag

Heej, idag så kom Eden hit vid klockan 12 ungefär och vi åt lunch och så, sen dansade som gaalningar i två timmr, snacka om att jag är trött nu! Följde nyss henne till bussen i spöregnet så nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs senare, puss :)


SPEXFOTO

Nördar! ♥


fredag

Heej, va i skolan idag som vanligt dårah, veckan har typ gått sjuukt snabbt! Efter skolan så åkte jag direkt till Erikperik och jag kom hem vid åtta och sen dess så har jag suttit i soffan med Tim och pappa och kollat på Idol! Fast nu är det tråkig reklaam, faaast nuuu började det visst igen så ska fortästta kolla på det nu! puss :)


Dag 9

Dag 9 - Bild som påminner om gamla tider


Sjuuukt ful (driv)bild men galet fina minnen :)

torsdag

Tjaaa, kom nyss hem från skolan, va rätt rolig dag idag! Är typ jätte trött nu haha, men vi hörs senare, puss :)


skolan

Heej, sitter i datasalen nu för vi håller på att jobba med vårt engelska projekt! Håller på att skriva om en kändis, men nu ska jag fortsätta med det! Puss :)


RSS 2.0